Hjem - BergeSag

Vil du gjøre mest mulig selv? Kjenner du noen som kan hjelpe deg? Er du god til å legge gulv? Eller vil du bare hente nøkkelen og ta hytta i bruk samme dag? Hva vil du? Bygge selv, gjøre mye, gjøre litt eller flytte rett inn. Det er ditt valg!

Byggesett i ”Bygg selv” kategorien, leverer vi i hele Sør-Norge (fra og med Sør-Trøndelag og sørover). Når det gjelder de andre kategoriene, så har vi foreløpig kun lagt opp til levering i vest-Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland og Hordaland fylke.

Byggesettet inneholder alle materialer av tre i følge leveransebeskrivelsen. Yttervegger, tak og bæringer leveres "precut", resten i fallende lengder. 

Byggesettet leveres på tomten og der våre snekkere setter opp innvendige bæringer i tre og gjør hytten ferdig utvendig.

Hytten blir gjort ferdig utvendig, romdeling innvendig, samt isolert i yttervegger og yttertak. Klart for elektriker og rørlegger. 

Hytten leveres klar for innflytting i henhold til leveransebeskrivelse. Snekker, rørlegger, elektriker, legging av parkett og flis, vedovn/pipe, samt kjøkken er inkludert. Her er det bare å ta med seg møbler og flytte rett inn. 

Jarle Troland
Hytteselger
98 22 93 16 
jarlet@bergesag.no  

Ronny Gundersen
Hytteselger
98 22 93 86
ronnyg@bergesag.no

Per Berge
Eiendomsutvikler
98 22 93 10 
perb@bergesag.no  

Camilla L. Thorsen
Arkitekt
98 22 93 38 
camillat@bergesag.no  

Øyvind Bråtun
Salgs- og markedsutvikler hytter
98 22 93 41 
oyvindb@bergesag.no