GRID PLUSS
Hjem - BergeSag
GRID PLUSS
Se også våre andre objekter

 Proff

Byggesettet inneholder de nødvendige materialene til tre leveransen ifølge leveransebeskrivelsen. Yttervegger, tak og bæringer leveres precut, resterende i fallende lengder. Kan også leveres til privat selvbygger.

Pris: 940 000

 Gjør mye selv

Byggesettet leveres på tomten og våre snekre gjør den ferdig utvendig og nødvendige innvendige bæringer i tre.

Pris: 1 320 000

 Gjør litt selv

Her blir hytten gjort ferdig utvendig, romdeling innvendig, samt isolert i yttervegger og yttertak. Klart for elektriker og rørlegger. 

Pris: 1 370 000

 Flytt rett inn

Nøkkelferdig leveres hytten klar til innflytting i henholdt til leveransebeskrivelse. Det er medtatt snekker for hele prosjektet, rørlegger, elektriker, legging av parkett, flis og kjøkken. Her er det bare til å ta med seg møbler og flytte inn.

Pris: 2 050 000

GRID PLUSS hytte

Pluss utgaven av vår signaturmodell Grid, gir deg bare mer av det gode. Lekkert design kombinert med funksjonelle løsninger. Økt kapasitet på soverom og utvidet skistall. Storslagen vindusfasade i stue og kjøkken. Her får en virkelig nyte naturen, også når en sitter inne. Hytta har 3 soverom på hovedplan, og to soverom på hems. I loftstuen er det et stort innvendig vindu, slik at en kan se ut de store vinduene i stue og kjøkken. Stor skistall med godt overbygg ved inngangsparti.
Nøkkelinfo
Bruksareal
105 m2
Bebygdareal
98,2 m2
Soverom
5
Sengeplasser
10
Takvinkel
33 º 
Gesimshøyde
3,5 m
Mønehøyde
5,7 m

Historien om GRID PLUSS  GRID PLUSS

Grid står for fred og frost. Hun er en fredelig jotunkvinne, mor til en av Odins sønner, Vidar, som som nest etter Tor er den sterkeste av alle gudene. Når Vidar blir utvalgt til å hevne Odin og drepe Fenrisulven, lager Grid spesialsko som han kan stå i ulvens gap med. Grid er også den som advarer Tor om jotnen Geirrod sitt svik. Tor er ubevæpnet, ettersom Loke harovertalt han til å la hammeren Mjølner være igjen hjemme. Grid gir Tor sin magiske stav, Gridarvol, et par jernhansker og et styrkebelte. Tor bruker disse gavene til å drepe Geirrod og døtrene Gjalp og Greip.
Priser pr. 10.09.2019